Vi leter etter forsamlingslokale

Vår lille menighet vokser og vi trenger et bedre sted å feire våre gudstjenester. Vi har hatt det veldig bra i Loddefjord Menighetshus, men er på jakt etter noe mer permanent. Har dere lokaler til leie eller kan dere hjelpe oss på annet vis? Vi feirer gudstjenester lørdager kl 17:00, søndager kl 10:00 og ved alle store kristne høytider som for eksempel jul og påske. Det er også ønskelig om det er tilgang til toaletter og et lite kjøkken. Vi ønsker primært permanente lokaler slik at vi slipper å sette opp og ta ned tingene våre slik vi gjør i dag, men kan også være interessert i andre alternativer. Vi er i utgangspunktet på jakt etter noe innenfor trekanten Drotningsvik, Åsane, Nesttun (inkl Sentrum). Annet utenfor byen kan også være av interesse.

Ta gjerne kontakt med oss her!

Vi har en byggekonto til fremtidig kjøp av bygg:

Kirkebygg konto hos Fana Sparebank: 3411.43.80956

Se også her

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close