Gruppe med ortodokse pilgrimer til Norge

Kristus er oppstanden!
Fra 15.-24. mai får vi besøk av en gruppe ortodokse pilgrimer fra USA. Gruppen på litt over 15 stykker, består av ortodokse kristne fra ulike menigheter på vestkysten av USA og Minnesota. Størstedelen av gruppen kommer fra familien Svanes menighet i California, St. Seraphim´s Orthodox Cathedral, Santa Rosa. Flere av dem har norske røtter og en av dem Protodiakon Philip (Brad) Jenson har laget en blogg i anledning av besøket til Norge hvor han forteller om turen og forberedelsene. 15. mai, festen for hellige Hallvard, blir det feiret liturgi sammen med gruppen i Loddefjord kl 10:00 og 19.juli kl 09:00 på Selje. Gruppen skal også besøke Trondheim og Oslo og turen avsluttes med vesper 24.mai i Hellige Bebudelsen Gresk Ortodokse kirke i Oslo, Thor Olsens gate 9, kl 18:00. De som ønsker å treffe gruppen må gjerne ta kontakt eller møte opp på de aktuelle gudstjenestene.

i vår oppstandne Herre
fader Theodor

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close