Gudstjenester

Velkommen til gudstjeneste! 

Gudstjenestene er åpne for alle. Vi ønsker særlig velkommen til de som er nysgjerrig, ønsker å lære mer om oldkirken og gå dypere. «Kom og se!» (Joh.1:45-46)

IKKE NØDVENDIG MED PÅMELDING TIL GUDSTJENESTER LENGER

Vi har nå gått inn i trinn 2 av gjenåpningen av landet og flere restriksjoner er lettet på. Vi har nå plass til mange flere i lokalet og det vil ikke bli nødvendig med påmeldinger til gudstjenestene lenger. Vi må fremdeles registrere alle som møter opp og ta hensyn til gjeldende smittervenregler. Velkommen!

Se de siste reglene fra helsedirektoratet her og veiledning fra Norges Kristne Råd samt lokale restriksjoner i Bergen Kommune her. Send oss en epost om du har spørsmål vedrørende påmelding eller smittevern.

Rod Dreher: Kom og se!

Kalender:

Hovedsakelig feires det to ukentlige gudstjenester i Loddefjord Menighetshus, Vadmyrveien 91, med noen unntak. Vi feirer blant annet gudstjenester i Haakonsvern kirke noen ganger i året. I tillegg feires de største høytidene og festene. Sjekk kalenderen for en fullstendig og oppdatert oversikt.

  • Lørdag: Vesper kl 17:00
  • Søndag: Guddommelige Liturgi kl 10:00

Etter Den guddommelige liturgi fortsetter vi feiringen med frokost og kirkekaffe. Ta gjerne med noe å dele. Tidebønnene begynner kl 09:35. De som ønsker å motta de hellige gaver («nattverd») må være ortodokse kristne og forberede seg med faste, de foreskrevne bønner og skriftemål.

Skriftemål: i hovedsak høres skriftemål etter vesper på lørdag (ca kl 17:45), men det kan være noe tid før Den guddommelige liturgien begynner mellom kl 09:30 og 10:00.

Parkering og bussforbindelser

Gudstjenestene våre feires for tiden i Loddefjord menighetshus, bare 15 minutter fra Bergen sentrum med buss. Adresse: Vadmyraveien 91, Loddefjord Det er godt med parkeringsplass og det er i tillegg enkelt å komme dit med buss. Buss #6 går fra Bergen Sentrum og Olav Kyrresgate og stopper like ved menighetshuset på Vadmyra. Ellers så stopper alle busser som skal til Sotra og Askøy i Frieda Fasmers vei som bare er noen hundre meter fra lokalet.

Fr. Thomas Hopko, tidligere Dean ved St. Vladimir’s Orthodox Theological Seminary, holder et foredrag om det historiske og bibelske fundamentet for kristen tilbedelse kalt «Fra skygge til virkelighet» ved Wheaton College IL.
Liturgi-Loddefjord-1330374477-1565604745580.png
Den guddommelige liturgi feiret sammen med en gruppe ortodokse pilgrimer fra USA mai 2019.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close