Ortodoks sommerleir 20.-22.august

20-22 august forlenger vi sommeren med en felles tur som vi håper mange har anledning til å få med seg, hele eller deler av helgen. Alle som vil er velkommen!

På programmet blir gudstjenester, sosialt, lek og moro, undervisning og avslapping.

Skjergårdsheimen ligger i Øygarden, 60 minutter med bil fra Bergen, 1,5 t med buss (se lenke for avgangstider). Leirstedet har 6 rom med familiekøye og mange 2-mannsrom. Alle rom har dusj og toalett. De har et eget rom vi kan bruke til kapell, i tillegg til spisesal, peisestue, «lederrom» og spillerom med biljard, fotballspill og airhockey. Ute er det fotballplass, basketballstativ, lekeapparater og sandkasse. Fri bruk av kano og muligheter for å bli skysset ut til en holme el. l. ved bra vær.

Se  https://skjergardsheimen.no/  Prisen er 600,- per pers inkl. utvask for voksne og barn fra 12 år, noe mindre for de yngre barna. 

Påmelding og spørsmål til 481 71 391 eller epost innen 1.august (Skjærgårdsheimen har plass til mange, så det vil være plass til deg hvis du plutselig får sjangs til å være med likevel). Omtrent en uke i forveien får du en lyd om hvilke matvarer du skal få ta med til fellesen og når du skal få hjelpe til på kjøkkenet.

Bussforbindelser finner du her.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close