A World Gathering of Orthodox Youth: Suprasl 2022

Kristus er oppstanden! Han er sannelig oppstanden!

Internasjonal samling av ortodokse ungdommer og unge voksne mellom 16-30 i Polen 18-24.juli 2022. Tema for samlingen er ordene fra Johannes evangeliet. «Gå ut og bær frukt!» (Joh 15:16). Jesus Kristus kaller oss til å elske hverandre og bære frukt som varer. I en tid med pandemi, krig og uro i verden og indre splid i Den ortodokse kirke er det viktigere enn noen gang å finne sammen. Det er ikke nasjonalitet eller kultur som forener oss, men Jesus Kristus og vår tro på Ham. Det blir gudstjenester, åndelig fordypning, workshops, undervisning, sport, sosialt og mye moro. Les mer om arrangementet og påmelding her. Sjekk også ut Facebooksiden.

Bli med!

Det kommer ortodokse kristne fra hele verden og på tverrs av alle jurisdiksjoner. Suprasl ligger i Øst Polen og samlingen vil finne sted på området til klosteret i den lille byen viet til den Hellige Bebudelsen. Her er den offisielle nettsiden. Fader Theodor sitter i rådgivningsgruppen for arrangementet og kommer selv til å delta. Send ham en epost dersom du melder deg på.

Klosteret i Suprasl viet til Hellige Jomfru Marias Bebudelse.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close