Fr. Chad Hatfield til Bergen 5.-8. des.

Det er en stor glede for oss å annonsere at fader Chad Hatfield, President og professor ved St. Vladimir’s Orthodox Theological Seminary i New York, en av de fremste ortodokse utdanningsinstitusjonene i den vestlige verden, kommer til Bergen på besøk i desember. Vi gleder oss til han kommer. Han skal blandt annet holde foredrag på NLA, holde en retrett og feire gudstjenester sammen med oss og andre ortodokse her i byen. Hele programmet for besøket ligger her.

DSC_1209.jpg
Våren 2015 fikk Fr. Theodor besøke Kodiak Island Alaska sammen med Fr. Chad som var rektor ved St. Herman’s Orthodox Theological Seminary før han kom til St. Vladimir’s. (også på bildet Fr. John Dunlap, nåværende rektor ved St Herman’s)
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close