Corona: Gudstjenester i Den hellige uke

Oppdatering 11. april 2020: Det blir dessverre ingen åpne gudstjenester i Den Store og Hellige uke.

I går, fredag 10. april, var siste dag i Den store fasten. Fasten er nå strengt tatt over og vi beveger oss inn i Den hellige uke. Det har vært en faste helt utenom utenom det vanlige. Nå står festen for Kristi inntog i Jerusalem (Palmesøndag) og Den hellige uke for døren. Også feiringen av den Hellige uke og Påsken, Kristi oppstandelse, vil bli uvanlig og vi kan dessverre ikke feire åpne gudstjenester. Jeg vil likevel feire gudstjenestene denne høytiden bak lukkede dører og be for dere alle. Det er selvfølgelig veldig synd at vi ikke kan feire og samles som vi pleier, men Jesus Kristus forener oss på tvers av tid og rom. I en tid som dette kan vi også minne hverandre om at Jesus vår biskop og kom til disiplene og apostlene mens de samlet seg i frykt, bak lukkede dører, og hans ord til dem og oss er «Fred være med dere!» (Joh20:19). 

i Kristus
fader Theodor

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close