Jordan Peterson og Ortodoks Kristendom

Jordan Peterson, kanadisk psykolog og professor, (med norske aner) er en kjent og frittalende skikkelse som mange lytter til. Han er hverken kristen eller ortodoks, men er ikke ukjent med Den ortodokse kirke. Her kommer noen YouTube-klipp med Peterson som (etterhvert) omtaler Ortodoks kristendom og en kommentar fra Jonathan Pageaeu, en ortodoks kristen, kunstner og kommentator, som kjenner Peterson og omtaler hans forhold til Den ortodokse kirke. Se også Jordans Petersons nylige (2021-03-01) samtale med Jonathan Pageaeu på Petersons youtube-kanal om blandt annet kristen tro: The perfect Mode of Being. Se intervjuet nederst.

Jordan Peterson om, kristendom, lidelse, korset og Ortodoks kristendom
Jonathan Pageau om Jordan Peterson og Ortodoks Kristendom
Jordan Peterson og Jonathan Pegeau – The Perfect mode of being.

Les mer om Jordan Peterson og Jonathan Pageau her.

1 thought on “Jordan Peterson og Ortodoks Kristendom

Comments are closed.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close