Be for Ukraina

La oss først og fremst be for alle som er rammet av den forferdelige krigen i Ukraina. Vår biskop har bedt om at Russiske myndigheter må stoppe krigen og velsignet en bønn av Metropolitt Onophrius av Kiev for daglig bruk i våre menigheter og hjem.

Fasten står for døren og det er viktig og naturlig at vi ikke bare ber, men også gir til dem som trenger det. Til dere som også vil gi økonomisk finnes det mange måter å støtte på. International Orthodox Christian Charities (IOCC) er en av dem. Følg denne linken for å finne ut hvordan du kan bidra: https://iocc.org

Polen mottar nå hundretusenvis av flyktninger og noen av dem vil havne i Norge. Gaver til flyktningene som kommer gjennom Polen kan gis til gjennom et samarbeid mellom the Orthodox Church in America og Den ortodokse kirken i Polen sitt «Ukrainian Refugee Relief» initiativ på denne siden. Hør mer om initiativet på denne podcasten.

Fader Dmytro i Kristi Åpenbaringsmenighet på Søreide står i spissen for et lokalt initiativ som de som vil kan bidra til her.

Comments are closed.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close