Påskefeiring med ukrainske flyktninger

«Det lukter røkelse i 5071 Loddefjord. Bak blokkene i Vadmyra har de vesle stearinlysene nesten brent ned til fingertuppene til de ukrainske flyktningene. De har tatt turen til Hellige jomfru Marias bebudelse ortodokse kirke for å feire påskenatt. De har stått tålmodig på kirkegulvet i nesten tre timer. De har sunget og bedt. Mens andre fortsatt er på nattklubb, svinger fader Theodor Svane røkelseskaret og kysser evangelieboken. – Kristus er oppstanden fra de døde, synger menigheten om og om igjen.» Les mer her.

Tusen takk til Bergens Tidende og fotograf Paul S. Amundsen for ein flott reportasje fra vår påskefeiring.

Kristi Marie (8) og Victoria Lid (17) synger mens fader Theodor Svane svinger røkelseskaret. Alle foto: Paul S. Amunden / BT

Bildegalleri fra nattens feiring

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close