Foredrag: Ikonene i Kirkens Tradisjon

Søndag 20. november kl 13:00 holder Hanne Louise Løvgren Svane foredraget om «Ikonene i Kirkens Tradisjon» som hun holdt på en konferanse i Stockholm 29. oktober. Foredraget vil dreie seg om ikonmaling generelt og ikonografiens forhold til helheten av Kirkens liv og tradisjon. Velkommen til spennende foredrag.

Matuskja Hanne er sosialantropolog, ikonmaler og holder på med en PhD i ikonografi ved the prince’s School of Traditional art i London. Hun foreleser også ved NLA her i Bergen. Sjekk ut arbeidet hennes her.

Les mer om ikoner her.

Og se disse videoene om ikonenes mening og bruk med blandt annet munken og tidligere Harvard professor Fr. Maximos Constas, og kunstnerene Jonathan Pageau og Aidan Hart.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close