17. og 18. des: Besøk av Fr. Mikael Fälthammar

Det er en glede for oss å annonsere at vi får besøk av fader Mikael Fälthammar i desember. Fader Mikael er menighetsprest i Kristi Uppståndelses Ortodoxa församling i Gøteborg en menighet som minner om vår egen på mange måter. Det er en svensktalende menighet med mange konvertitter. Han skriver, holder foredrag og lager podcast også. Vi gleder oss til å få besøk av ham og feire liturgi sammen 18. desember. Etter liturgien vil Fr. Mikael kl 13:00 snakke om hvordan menigheten deres i Gøteborg har vokst og hva vi kan lære av dem her i Bergen. Det blir også en uformell samling for dem som ønsker å treffe Fr. Mikael lørdag 17. desember kl 14:00 hos familien Svane før vesper kl 17:00. Velkommen

Fader Theodor, fader Mikael i midten og fader Andreas Blom (OCA) i Gøteborg 2.oktober
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close