Hellige Olga av Alaska

Denne episoden fra Ancient Faith Today anbefales på det varmeste. Hellige Olga er en moderne helgen (40 år siden hennes hensovnelse) og på mange måter et ganske allminnelig menneske. Men under overflaten skjulte deg seg et hellig menneske. Lytt til episoden og lær mer om de helliges liv i Den ortodokse kirke, hvordan en person blir anerkjent som helgen, hellige Olgas liv og hva som også gjorde Olga til et hellig menneske. Det er også veldig fint å høre om hvordan de ortodokse i Alaska har bevart den ydmyke holdningen og opplevelsen av felleskap med dyr og skaperverk som de hadde med seg fra naturreligionene. Dette er en ordentlig kristen holdning til naturen som vi i vesten har glemt, men som det er en glede å oppdage at lever fremdeles.

Righteous Matushka Olga of Alaska på Ancient Faith Today LIVE med Fr. Thomas Soroka
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close